Over Vormgraaf
Vormgraaf is de ontwerpstudio van Jet van der Graaf. Met 20 jaar ontwerpervaring op het gebied van boeken, huisstijlen, logo’s, special products, verpakkingen, P.O.S-materiaal, advertenties & brochures ben je hier aan hét creatieve adres voor al deze grafische vraagstukken. Na mijn studie Visuele Communicatie aan de AKV|St Joost heb ik ervaring opgedaan als Art Director, Webdesigner en de laatste 12 jaar als Special Products Designer voor Happinez.

Mijn beeldtaal is helder en intuïtief, met oog voor de communicatieve waarde die de kijker moet boeien. Het is mijn missie om het eindresultaat altijd een feest van verrassende herkenning te laten zijn voor de opdrachtgever; door wat ooit een idee was, te visualiseren en te vertalen naar een beeldende en krachtige identiteit. Dat is waar mijn passie en kunde elkaar ontmoeten.

Naast mijn grafische werkzaamheden voor Vormgraaf ontwerp ik interieurs; met oog voor persoonlijkheid en esthetiek, met hart voor dier, mens en aarde.
jetvandergraaf.nl

Samenwerken?
Ik denk graag vanaf het begin op conceptueel niveau met je mee, om zo vanaf de prille ideeënfase via de ontwerpfase tot een precies op maat gemaakt eindproduct te komen. 

Out of the box Brainstormsessie?
Ook daar kun je mij voor inhuren; ik schuif graag aan om een nieuwe creatieve blik te werpen op vraagstukken die om een out of the box aanpak vragen.

E  jet@vormgraaf.nl
T +31 625475316
KvK 78532248